top of page
Tuula ja Pirkko -24_edited.jpg
Tuula ja Pirkko - Todella karmeeta -show!

Kutsu Tuula ja Pirkko vierailulle!

 

Synttärit, firman juhlat, häät, polttarit, illan istujaiset, vaihdevuosibileet, sauna-illat, vappu-bileet, varpajaiset – you name it! Tuula ja Pirkko ovat valmiina pilaamaan juhlasi! Mutta yksi varma tieto meillä on:

Pariskunta, jonka häissä Tuula ja Pirkko kerran vieraili, on edelleen yhdessä! Tästä voimme tehdä nopean kehäpäätelmän ja todeta, että hörönlörössä on voimaa!

 

Vierailu voidaan räätälöidä haluamasi pituiseksi, lisäksi otamme myös vastaan sisältötoiveita. Paketoimme Tuulan ja Pirkon vierailusta tilaisuuteesi uniikin kokonaisuuden, eli SHOW:n jota ei nähdä missään muualla!

 

Myös Tuulan ja Pirkon BINGO on ollut suosittu ohjelmanumero. Pelaa Bingoa Tuulan ja Pirkon seurassa R-kioskilta pöllityillä kynillä! Shown kruunaavat hapokkaat läpät ja paskat palkinnot! Voit myös itse osallistua bingopalkintojen hankintaan ja sitten antaa Tuulan ja Pirkon hoitaa loput!

 

C-moon everybody, kiinnostuitko? Sitten vaan kilautat kutsulla, me tulemme!

 

Kysyttävää? Kysy!

 

ria@iloinentalo.com

Tuulasta ja Pirkosta:

 

Tuula ja Pirkko ovat yhteensä n. 170-vuotias parivaljakko Alavittulasta. Oikeastaan he eivät edes juuri pidä toisistaan, mutta ovat silti hitsautuneet tiiviisti yhteen. Ikä ei aina jalosta, vaikka luulisi. Tuula ja Pirkko ovat ihan yhtä keskeneräisiä kuin kuka tahansa meistä. Hankalan luonteensa vuoksi heidät on jätetty elelemään rauhassa keskenään ja heillä on kaikki maailman aika ja rauha tehdä mitä lystäävät. Tuula ja Pirkko on kunnianosoitus hömelöydelle, tajunnanvirralle, elämänilolle, vapaalle tahdolle, itsemääräämis-oikeuden tärkeydelle, tyhmille jutuille ja omaehtoisuudelle. Tuula ja Pirkko eivät ole vanhoja – he ovat klassikoita.

 

Tuulana ja Pirkkona Ria Kataja ja Minna Kivelä.

 

************************************************************************************

 

Rian ja Minnan kirjoittama Tuula ja Pirkko Fugessa -kirja (2024, Like) löytyy kirjakaupoista.

Tuula ja Pirkko – Meil on aina Toro -esitys teatteri- ja tuotantotaloihin on myynnissä Iloisen Talon vierailuesitys-ohjelmistossa. Näyttämöllä Ria Kataja ja Minna Kivelä.

kuva: Antti Taipale, kuvassa: Tuula (Ria Kataja) ja Pirkko (Minna Kivelä)

Tuula-ja-Pirkko_juliste-ilman-tekstejä_e
bottom of page