top of page

MINTTU SEKÄ VILLE

Elokuvista, ja Tv:stä tutut, Jussi- sekä Venla-palkitut teatterinäyttelijät Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen tuovat improvisaatioduettonsa yleisön iloksi ympäri Suomen!

 

Kokoillan improvisoidussa iloittelussa näyttelijät keksivät yleisön antamista aiheista hetkessä erilaisia sketsjä, tarinoita, runoja, laulunumeroita, puheita ja näytelmäkohtauksia. Minttu sekä Ville näyttelevät illan kaikki hahmot ja biisit itseään säästämättä, ennalta suunnittelematta, käyttäen eri improvisaatiotekniikoita. Käsikirjoitusta ei siis ole, Minttu Sekä Ville toimivat tiiviissä vuorovaikutuksessa yleisöön.

 

Aiheet tehtäviin kysytään katsojilta, mutta aktiivista osallistumista ei vaadita. Mukana saa olla ja aiheita huikata lavalle – Minttu sekä Ville hyppäävät hetkeen, katsoja saa nojata penkkiinsä ja rentoutua, mukaan teatteriin tarvitsee ottaa vain avoin mieli. Ilta on kevyt, ja naurulta voi tuskin katsomossa välttyä kukaan!

 

Lavalla Minttu sekä Ville:n seurana säestämässä toimii huippumuusikko Samuli Laiho, jonka avulla improvisaatio-illan aikana kuullaan myös esityshetkellä sävellettyjä lauluja eri tyylilajeissa, sekä musiikkia eri puolilta maailmaa, eri kielillä ja sävellajeissa. Mikä parasta, yleisön musiikkilajitoiveet toteutetaan ja toiveita saa huudella lavalle!

 

Minttu sekä Ville antavat lavalla kaikkensa, tässä hetkessä, ajankohtaisin aihein - jokainen esitys on erilainen ja siksi myös ainutlaatuinen. Sydämellisesti tervetuloa katsomoihin nauttimaan hetkessä syntyvästä hauskasta taiteesta, läsnäolosta, teatterista ja yhdessäolosta Mintun sekä Villen seurassa!   

 

Ikärajasuositus 10v->.

 

Esityksen kesto 45 min + 45 min + väliaika.

 

Työryhmän esittely:

 

Minttu Mustakallio

Elokuvia ja tv-töitä: Skimbagirls (tulossa 2023), Pelle Hermanni-elokuva, Sieniretki, Kaikki synnit, Kellot soi, Risto Räppääjä-elokuvat (1, 2, 3), Varasto 1-2, Yösyöttö, Joulukalenteri 2016, Orkesteri, VinoShow, Klikkaa mua 1-2, Viikossa aikuiseksi, Sooloilua, Lapsia ja aikuisia, Miehen työ, Pesärikko

Teatteria ja muut:

Suomen Kansallisteatterin lavalla isoja rooleja vuodesta 2001, mm. Luulosairas, Gabriel, Tuntematon sotilas, Niskavuoren nuori emäntä, Nukkekoti, Idiootti, Illuusio. Svenska Teaternissa ja Lilla Teatternissa pääroolit ruotsiksi 2017-2020, tällä hetkellä lavalla 2022 Svenska Teaternissa esityksessä Själarnas Ö.

Jussi-palkinto 2004, Venla-palkinto Paras tv-esiintyjä 2014, Vuoden ääninäyttelijä 2018.

 

Ville Virtanen 

Sorjonen elokuva, sekä Tv-tuotanto 1-3, Aki ja Turo, Kotikatu, Kylmäverisesti sinun, Säädyllinen Murhenäytelmä, Sauna, Paha Perhe, Sovinto, Ei Kiitos, VinoShow. Palkinnot: Venla, Jussi-palkinto (miespääosa Paha Perhe), Humanismin käsi (Paha Perhe), Gulbagge-ehdokkuus, Venla-palkinto 

 

Samuli Laiho 

Samuli on soittanut kitaraa mm. yhtyeissä Hearthill ja Ismo Alanko Säätiö. Säveltänyt ja sanoittanut mm kappaleet "Pieni Sydän", sekä "Ja Kaikki tahtoo", tehnyt musiikkia teatteriin, tv-sarjoihin sekä elokuviin. 

Samuli Laiho on myös kirjailija ("Topliner", 2018, "Lasiseinä" 2020, ”Sielun palomies” 2021). Muusikkona Suomen Kansallisteatterin näytelmässä Kauppamatkustajan kuolema 2020. Ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi 2019. 

 

Lisäksi:

Teemme toivottaessa yrityskeikoille ja yksityistilaisuuksiin myös firman tai eri ammattikuntien omaan ammattisanastoon liittyviä kevyitä sketsejä eri improvisaatiotekniikoilla. Esim. murresanat tuntuvat naurattavan yleisöä aina. Koska mukanamme on taitava ja kokenut muusikko, teemme myös improvisoituja musiikkikappaleita, joihin asiakkaat saavat antaa tyylilajin ja aiheen. Esityksestä saadaan siis haluttaessa tilaajan näköinen. 

Sisältöpalaverit sovittavissa ennen tilaisuutta.

#teatteri #improvisaatio #esitys #minttusekaville

#minttumustakallio #villevirtanen #samulilaiho

kuvat: Mitro Härkönen

bottom of page